1 kg kycklingfilé
3 vitlöksklyftor
3 - 4 dl crème fraîche
1 ask färskost, t ex
rucolapesto
15 g babyspenat eller rucola
soya
ca 2 tsk chili eller paprikapulver
salt
peppar
1. Strimla kycklingen. Finhacka vitlöken och spenaten/rucolan. Stek kycklingen i litet olja och smör i en vid kastrull, salta och peppra. Tillsätt vitlöken och det gröna.
2. När kycklingen är genomstekt häller du i crème fraîche och färskost tillsammans med litet soya. Låt allt sjuda samman några minuter och servera med kokt pasta.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st