5 kycklingfilér
1 valfri paprika
2 klyftor vitlök
250g Keso
1 burk cream fraiche Chili&Paprika
1 msk Soja , ev en skvätt havregrädde
Röd Linser Penne
1. Skär kycklingen i bitar. Bry ihop med paprika och vitlök.
2. Häll i keso och cream fraiche, blanda allt väl, höj värmen så keson smälter.
3. Ha i soja och ev lite havregrädde, låt småputtra några minuter
Servera med kokt Penne.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria