Placeholder

Proteinkyckling

Ingredienser

5 kycklingfilér
1 valfri paprika
2 klyftor vitlök

250g Keso
1 burk cream fraiche Chili&Paprika
1 msk Soja , ev en skvätt havregrädde

Röd Linser Penne

Gör så här

1. Skär kycklingen i bitar. Bry ihop med paprika och vitlök.
2. Häll i keso och cream fraiche, blanda allt väl, höj värmen så keson smälter.
3. Ha i soja och ev lite havregrädde, låt småputtra några minuter

Servera med kokt Penne.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.