Färsk pasta
oxfilé (kan bytas ut mot ryggbiff eller liknande)
Portabello
purjolök
lök
vitlök
Kalvfond
olivolja
vetemjöl
mjölk
vispgrädde
japansk soja
rött vin
salt
svartpeppar
färsk basilika och/eller persilja
parmesanost
1. Sätt på pastavatten
2. Skär köttet i strimlor. Krydda och mjöla och ställ åt sidan. Skär svampen.
3. Hacka lök, purjolök och vitlök.
4. Bryn köttet i torr stekpanna och ställ åt sidan. Bryn svampen i torr stekpanna och lägg tillsammans med köttet.
5. Svetta ihop lök, purjolök och vitlök i rikligt med smör. När löken är genomskinlig, häll i vin och fond. Koka ihop.
6. Tillsätt grädde, mjölk parmesan och soja. Koka upp.
7. Tillsätt kött och svamp och låt skjuda på svag värme medan du koker pastan.
8. Blanda ihop allt i en skål, tillsätt örter och servera.
Mängd, vart finner man det ??
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria