Pasta med oxfilet och svamp a la Valle di Corto

Ingredienser

Färsk pasta

oxfilé (kan bytas ut mot ryggbiff eller liknande)

Portabello

purjolök

lök

vitlök

Kalvfond

olivolja

vetemjöl

mjölk

vispgrädde

japansk soja

rött vin

salt

svartpeppar

färsk basilika och/eller persilja

parmesanost

Gör så här

1. Sätt på pastavatten

2. Skär köttet i strimlor. Krydda och mjöla och ställ åt sidan. Skär svampen.

3. Hacka lök, purjolök och vitlök.

4. Bryn köttet i torr stekpanna och ställ åt sidan. Bryn svampen i torr stekpanna och lägg tillsammans med köttet.

5. Svetta ihop lök, purjolök och vitlök i rikligt med smör. När löken är genomskinlig, häll i vin och fond. Koka ihop.

6. Tillsätt grädde, mjölk parmesan och soja. Koka upp.

7. Tillsätt kött och svamp och låt skjuda på svag värme medan du koker pastan.

8. Blanda ihop allt i en skål, tillsätt örter och servera.

Betyg (5 röster)

Kommentarer

Mängd, vart finner man det ??

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.