1 röd paprika
1 liten gul lök
1 msk olja
1 dl grönsaksbuljong (tärning + vatten)
1 dl créme fraishe
1/2 tsk salt
1 krm cayennepeppar
1. Tärna paprikan och hacka löken. Fräs i olja.
2. Häll över buljongen, koka under lock i ca 10 min.
3. Mixa såsen slät (mixerstav el. blender).
4. Tillsätt créme fraishe, salt och smaka av med peppar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar