4 kycklingfiléer, skurna i bitar
2 - 3 gula lökar
1 - 2 vitlöksklyftor
2 - 3 paprikor i olika färger
1 tsk salt
2 msk ketchup
1 dl vatten
1 köttbuljongtärning
1 dl crème fraîche
1. Skala och hacka löken. Fräs den i en gryta. Strö över paprikapulver.
2. Skär paprikan i tärningar och blanda i paprika, pressad vitlök, salt och ketchup i grytan. Häll på vatten och buljong och koka 5 minuter.
3. Lägg i kycklingen och koka 30 minuter. Späd ev med mer vatten och blanda i crème fraîche.
4. Servera med ris, pasta eller potatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria