Placeholder

Paprikagratinerad kycklingfilé

Ingredienser

4 kycklingfiléer
salt
peppar

Paprikasås:
2 grillade inlagda paprikor
2 dl crème fraîche
1 msk hackad timjan
1 msk hackad persilja
1 dl cashewnötter
85 g prästost

Servering:
sallad
kokt ris

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Torka av kycklingen och lägg den i en smord ugnssäker form. Salta och peppra.

3. Mixa paprikor, crème fraîche, timjan, persilja, nötter och ost i en matberedare med kniven monterad.

4. Bred paprikasåsen över kycklingen och gratinera mitt i ugnen ca 25 minuter. Servera som ovan.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr