Placeholder

Oxrulader i dijongräddsås

Ingredienser

600 g lövbiff
80 g cheddarost
3 msk dijonsenap
2 tsk hackad färsk timjan
smör
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar

Sås:
1 dl vatten
2 dl vispgrädde
2 dl crème fraîche
2 msk soya

Gör så här

1. Skär osten i 8 stavar. Bred 2 msk senap på köttskivorna. Lägg en oststav på varje skiva och strö över timjan.

2. Rulla ihop skivorna hårt och fäst med tandpetare. Salta och peppra och bryn rullarna runtom i smör i en stekpanna 3 - 4 minuter.

3. Tillsätt vatten, vispgrädde, crème fraîche, soya och 1 msk senap i pannan. Rör om och koka under lock 5 minuter. Garnera med timjan.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr