Oxfilépasta

Ingredienser

Pasta för 4 personer

Såsen

1 st charlottenlök
200 g kantareller
400 g oxfilé
2,5 dl creme fraiche
2 dl vispgrädde
2 msk oxfond
1/2 msk sweetchilisås
salt
peppar

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisning.

2. Skär oxfilén i mindre bitar och fräs den snabbt i en het panna. Den ska bara få lite stekyta. Lägg bort köttet och fräs svampen tills allt vatten försvunnit.

3. Vänd ner smör i pannan och smaka av med flingsalt. fräs ihop en minut. Vänd ner creme fraiche, grädde, fond och sweetchilisås. Smaka av med salt och peppar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.