Lammentrecote, Rökt Sidfläsk, Sparris, Minirösti

Ingredienser

Lamentrecote
Grön Sparris
Salladslök
Palsternacka
Rökt Sidfläsk
Vitlök, Skivad
Riven Potatis
Färsk Rosmarin
Färsk Timjan
Soja
Honung
Svartpeppar

Gör så här

Marinera lamm i krossad vitlök, honung, soja, svartpeppar, rosmarin, timjan.
Stava palsternacka, Sparris, salladslök
Skiva sidfläsk.

Riv potatis

Stek lamm, ugn upp till 58 grader

Förkoka sparris 5min, palsternacka 3 min

Stek sidfläsk vitlök salladslök, lägg i sparris o palsternacka.

Fritera minirösti i olja

Toppa m hackad rosmarin o timjan.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.