4 kycklingfiléer (à ca 125 g)
3 msk olja
1 påse wokade grönsaker
1 burk Sweet & Sour sås
1 - 1 1/2 tsk salt
1 - 1 1/2 krm vitpeppar
Till servering - Nudlar
1. Skär kycklingfiléerna i strimlor.
2. Hetta upp oljan och bryn kycklingköttet hastigt under omrörning. Ta upp och lägg på ett fat.
Koka nudlar.
4. Stek de wokade grönsakerna en kort stund.
3. Tillsätt kycklingen. Häll på kokosmjölken & Sweet & Sour såsen. Koka allt i 2-3 minuter. Smaka av med lite salt.
Till servering: Servera med nudlar.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria