5 kycklingfiléer
1 liten burk champinjoner
1 - 2 vitlöksklyftor
salt
grovmalen svartpeppar
curry
paprikapulver
1 hönsbuljongtärning
2 msk klippt persilja
4 msk vetemjöl
3 dl vatten
1 dl grädde
0,5 dl crème fraîche
0,5 msk citronsaft
1. Dela varje kycklingfilé i 5 delar. Krydda med salt, svartpeppar, curry och paprika. Bryn kycklingen i omgångar i en stekgryta.
2. Vispa ur stekgrytan med vattnet och lägg tillbaka kycklingen. Tillsätt pressad vitlök och buljong. Låt småkoka 25 - 30 minuter och tillsätt svampen.
3. Gör en redning av mjölet och häll i grytan. Tillsätt grädde, crème fraîche och koka så att mjölsmaken försvinner, 3 - 5 minuter. Smaka av och tillsätt citron. Servera med ris och en god sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria