4 kycklingfiléer
2 tomater
1 kruka basilika
3 msk grovkornig skånsk senap
2 dl vispgrädde
2 vitlöksklyftor
2 dl crème fraîche
2 dl riven ost
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Dela kycklingfiléerna på längden så att varje bit blir två tunna filéer. Stek i smör så att de får en fin yta och salta något.
3. Skiva tomaterna tunt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Hacka basilikan och strö den över tomaterna.
4. Rör ut senapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda i crème fraîche, salt och peppar, häll röran i formen och strö över ost. Gratinera 20 - 25 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria