2 kycklingfiléer
125 g vitlöksost
hackad persilja
2,5 dl grädde
1 msk kycklingfond
1 msk kinesisk soya
körsbärstomater
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär en ficka i filéerna och lägg i en klick ost och hackad persilja. Fäst med tandpetare.
3. Bryn filéerna i smör, krydda med salt och peppar och lägg över i en djup, ugnsfast form.
4. Blanda grädde, fond, soya och resten av osten i en gryta och koka upp. Red av med litet maizena och slå det över kycklingen. Tillaga i ugnen ca 15 minuter.
5. Ta ut formen och lägg i tomater, så många du vill ha, och ställ in i ugnen 5 minuter till.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria