Placeholder

Kycklingfilé med vitlöksost

Ingredienser

2 kycklingfiléer
125 g vitlöksost
hackad persilja
2,5 dl grädde
1 msk kycklingfond
1 msk kinesisk soya
körsbärstomater
salt
peppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skär en ficka i filéerna och lägg i en klick ost och hackad persilja. Fäst med tandpetare.

3. Bryn filéerna i smör, krydda med salt och peppar och lägg över i en djup, ugnsfast form.

4. Blanda grädde, fond, soya och resten av osten i en gryta och koka upp. Red av med litet maizena och slå det över kycklingen. Tillaga i ugnen ca 15 minuter.

5. Ta ut formen och lägg i tomater, så många du vill ha, och ställ in i ugnen 5 minuter till.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.