400 gram kycklingfilé(er), ca 2-3 stycken
2 st gul lök(ar)
smör
1 tsk salt
1 tsk sambal oelek
2 dl creme fraîche
4 st tortillabröd, stora, eller 8 små
2 dl ost, riven
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Strimla kycklingen tunt. Skala och hacka löken. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Rör ner löken och låt den fräsa med.
3. Krydda med salt och sambal oelek. Rör ner crème fraiche och låt det koka ihop någon minut.
4. Fördela röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg dem tätt på ett ugnssäkert fat. Strö över osten.
5. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria