Placeholder

Kyckling- och bacongryta

Ingredienser

4 kycklingfiléer
1 pkt bacon
1 - 2 vitlöksklyftor
2 dl crème fraîche
2 dl vatten
1 dl matlagningsgrädde
4 msk chilisås
salt
peppar
maizena

Gör så här

1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och stek i litet smör tills den är genomstekt.

2. Strimla baconet och tillsätt det till kycklingen. Låt fräsa med tills kycklingen är klar.

3. Pressa i vitlöken och rör i crème fraîche, vatten, grädde och chilisås. Smaka av med salt och peppar och låt småputtra ett par minuter. Rör i litet maizena om du vill ha en tjockare sås.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.