Placeholder

Kyckling med salami och mozzarella

Ingredienser

- 1 kilo kycklingfiléer
- smör
- 3 vitlöksklyftor
- 4 dl grädde
- 1,5 msk kycklingfond
- 1 msk tamarisoja
- 125g mozzarella
- 75 g skivad salami
- soltorkade tomater
- körsbärstomater

Gör så här

- Sätt ugnen på 200 grader
- Dela kycklingfiléerna och stek i smör med salt och peppar, lägg i vitlöken mot slutet
- Skär sedan i tur kycklingen på tvären
-Blanda grädde, fond och tamarisoja i den tomma stekpannan och låt sjuda i 10 min
-Skiva salamin, mozzarellan och de soltorkade tomaterna och lägg det i en from tillsammans med kycklingen, häll över grädd blandningen
- Skiva tomaterna och lägg över kycklingen
- Låt stå i ungenen i 20-25 min

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.