- 1 kilo kycklingfiléer
- smör
- 3 vitlöksklyftor
- 4 dl grädde
- 1,5 msk kycklingfond
- 1 msk tamarisoja
- 125g mozzarella
- 75 g skivad salami
- soltorkade tomater
- körsbärstomater
- Sätt ugnen på 200 grader
- Dela kycklingfiléerna och stek i smör med salt och peppar, lägg i vitlöken mot slutet
- Skär sedan i tur kycklingen på tvären
-Blanda grädde, fond och tamarisoja i den tomma stekpannan och låt sjuda i 10 min
-Skiva salamin, mozzarellan och de soltorkade tomaterna och lägg det i en from tillsammans med kycklingen, häll över grädd blandningen
- Skiva tomaterna och lägg över kycklingen
- Låt stå i ungenen i 20-25 min
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria