4 pers
2 chorizo, skurna i slantar
800 g kyckling. strimlad
1/2 gul lök, finhackad
vitlöksklyftor, finhackade
2 dl creme fraiche
3 dl grädde
3 msk tomatpure
2 tsk sambal oelek
1 hönsbuljongtärning
1 röd paprika
3 ananasringar från burk
1. Låt kyckling, choritzo och all lök få färg i stekpanna.
2. Häll på grädde, crème fraiche
och kryddor och låt puttra lite.Om det finns en lite Singaporian i dig slänger du även i lite chillisås :-)
3. Lägg i skuren paprika och ananas i bitar och låt puttra ihop några minuter.
Servera med ris, bröd eller sallad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…