Placeholder

Kyckling crème fraîche

Ingredienser

1 stor grillad kyckling
eller 2 kycklingfiléer
4 dl crème fraîche
4 msk chilisås
2 tsk senap
2 tsk dragon
1 tsk franska örter
1 tsk fransk salladskrydda
2 krm salt
1 krm peppar
ev 1 vitlöksklyfta
2 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skär kycklingen i mindre bitar (stek den om du använder filéer). Lägg i en form.

3. Blanda crème fraîche, chilisås, senap, dragon, örter, salladskryddor, salt, peppar och ev vitlök till en sås som du häller över kycklingen.

4. Strö över osten och gratinera ca 20 minuter.

4 - 6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.