1,5 dl färdig pesto
2 dl crème fraîche
4 dl gräddfil
600 g kokt pasta, gärna farfalle
800 g stekt kyckling i tärningar
3 pkt bacon, skuret i mindre bitar
och knaperstekt
1 strimlad purjolök
2 röda och 2 gula paprikor,
skurna i mindre bitar
250 g halverade körsbärstomater
300 g fetaost i tärningar
1 tsk salt
0,5 tsk nymalen svartpeppar
1. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastan. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan.
2. Servera med bröd och ett mjukt och bärigt rött vin.
8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng