Placeholder

Köttfärs- och potatismosgratäng

Ingredienser

500 gram blandfärs
1 st gul lök(ar)
200 gram champinjoner, skivade
1 tsk salt
peppar
2 msk tomatpuré
1 msk vetemjöl
2 dl vatten
600 gram potatismos
ost, riven

Gör så här

1. Bryn färsen. Lägg i lök och champinjoner och låt bryna med en stund. Salta, peppra och rör i tomatpurén.

2. Strö på mjölet och späd med vattnet. Låt röran puttra några min. Tillsätt ev. mer kryddor.

3. Häll färsen i botten på en smord ugnsform. Bred på moset och strö på osten.

4. Gratinera i 250 grader i ca 15 min. Servera en sallad till.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.