2 portioner
Ris
1 st hel Falukorv
2 matskedar Creme fräsh
Vispgrädde, den röda avlånga
Smör
1 matsked Tomatpuré
1 matsked Sojasås
Salt
Peppar
1 st Vitlök
Färsk Persilja
1 tesked Dijonsenap
Curry krydda
2 Gul Lök
Chilliflakes
Börja med att koka ris i riskokare, lägg i salt och smör i ris för mer smak.
Skär korven i bitar
Grov Skär gullöken
Olja i pannan. Sen massa smör i pannan. Stek smör i oljan. Hög värme
Lägg i korven. 5 min, gyllenbruna
Lägg i löken. 2 min så de får lite färg
Gör plats i mitten på pannan.
En matsked tomatpuré i, och en tesked curry krydda, släng i 1 vitlök pressad
Häll i grädde och låt koka
In med 1 matsked soja
In med chilliflakes, svartpeppar, 1 tesked dijon. Låg värme
2 matskedar creme fräsh. Lägg i Salt i
Skär persilja, o lägg överst på grytan
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng