Korv stroganof

Ingredienser

2 portioner

Ris
1 st hel Falukorv
2 matskedar Creme fräsh
Vispgrädde, den röda avlånga
Smör
1 matsked Tomatpuré
1 matsked Sojasås
Salt
Peppar
1 st Vitlök
Färsk Persilja
1 tesked Dijonsenap
Curry krydda
2 Gul Lök
Chilliflakes

Gör så här

Börja med att koka ris i riskokare, lägg i salt och smör i ris för mer smak.

Skär korven i bitar
Grov Skär gullöken

Olja i pannan. Sen massa smör i pannan. Stek smör i oljan. Hög värme

Lägg i korven. 5 min, gyllenbruna
Lägg i löken. 2 min så de får lite färg

Gör plats i mitten på pannan.
En matsked tomatpuré i, och en tesked curry krydda, släng i 1 vitlök pressad

Häll i grädde och låt koka
In med 1 matsked soja
In med chilliflakes, svartpeppar, 1 tesked dijon. Låg värme

2 matskedar creme fräsh. Lägg i Salt i

Skär persilja, o lägg överst på grytan

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Korv stroganoff extra allt

En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.