Placeholder

Korv med majs och purjo

Ingredienser

3 purjolökar
2 msk smör
1 burk majskorn, ca 300 g
salt
vitpeppar
4 frukostkorvar
eller 400 g falukorv

Gör så här

1. Skölj purjolöken väl och skär den i knappt cm-tjocka skivor. Fräs dem i smör i en kastrull några minuter.

2. Blanda i majsen och låt alltsammans bli varmt. Smaka av med salt och vitpeppar.

3. Skär korven i skivor, fräs hastigt upp dem i en stekpanna och blanda dem i grytan eller servera dem till som lunch- eller supérätt.

4. Med kokt potatis eller potatismos till passar rätten som middagsmat.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Korv stroganoff extra allt

En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.