3 purjolökar
2 msk smör
1 burk majskorn, ca 300 g
salt
vitpeppar
4 frukostkorvar
eller 400 g falukorv
1. Skölj purjolöken väl och skär den i knappt cm-tjocka skivor. Fräs dem i smör i en kastrull några minuter.
2. Blanda i majsen och låt alltsammans bli varmt. Smaka av med salt och vitpeppar.
3. Skär korven i skivor, fräs hastigt upp dem i en stekpanna och blanda dem i grytan eller servera dem till som lunch- eller supérätt.
4. Med kokt potatis eller potatismos till passar rätten som middagsmat.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng