300g Pasta
5dl Havregrädde
200g Färsk Spenat
500g Kantareller
4 Schalottenlökar
3 Vitlöksklyftor
150g Peccorino
1 Buljongtärning
Peppar
Smör
250g Sparris
1. Koka upp pastavatten.
2. Stek sparris i smör.
3. Låt kantarellerna puttra i en panna utan fett tills vattnet kokat bort, tillsätt sedan smör och peppar.
4. Stek schalottenlök och vitlök mjuk i en panna. Blanda sedan med kantarellarna.
5. Tillsätt havregrädde, spenat och buljongtärning samt peccorino. Låt koka upp och blanda sedan ihop med den kokta pastan.
6. Toppa med lite extra peccorino och stekta kantareller samt ärtskott. Servera med sparris
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna