Placeholder

Kantarellpasta

Ingredienser

300g Pasta
5dl Havregrädde
200g Färsk Spenat
500g Kantareller
4 Schalottenlökar
3 Vitlöksklyftor
150g Peccorino
1 Buljongtärning
Peppar
Smör

250g Sparris

Gör så här

1. Koka upp pastavatten.

2. Stek sparris i smör.

3. Låt kantarellerna puttra i en panna utan fett tills vattnet kokat bort, tillsätt sedan smör och peppar.

4. Stek schalottenlök och vitlök mjuk i en panna. Blanda sedan med kantarellarna.

5. Tillsätt havregrädde, spenat och buljongtärning samt peccorino. Låt koka upp och blanda sedan ihop med den kokta pastan.

6. Toppa med lite extra peccorino och stekta kantareller samt ärtskott. Servera med sparris

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.