4 kycklingfiléer
1 msk fransk senap
2 msk soya
1 msk kycklingfond
0,5 msk grönpeppar
2 dl matlagningsgrädde
2 dl crème fraîche
5 dl färska trattkantareller
eller annan svamp
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär kycklingfiléerna i 4 smalare bitar vardera. Skiva champinjonerna och fräs dem i litet smör i en stekpanna. Lägg dem sedan i botten på en ugnsform. Lägg kycklingen ovanpå svampen.
3. Vispa ihop crème fraîche, grädde, senap, soya, fond och krossad grönpeppar i en kastrull och värm upp det.
4. Slå såsen över kycklingen och stek i ugnen ca 25 - 30 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng