Placeholder

Gratinerad kyckling med chilisås

Ingredienser

4 kycklingfiléer
Bacon: strimlat
American BBQ spice krydda
4 dl vispgrädde
Heinz chilisås ca 2 dl (efter smak)
Thai Hot chilisås ca 1-2 msk (efter smak)
2 1/2 msk mjöl
Riven ost

Gör så här

Skär kycklingen i strimlor & bacon i bitar.
Smörj ugnsform
Stek baconet och häll över i ugnsformen.
Stek kycklingen i smör. Tillsätt salt och peppar och ev American spice bbq krydda eller likande.
Häll över i ugnsformen.
Strö över riven ost

Kastrull:
4 dl vispgrädde
Heinz chilisås ca 2 dl ( efter smak)
ca 1-2 msk starkare chilisås
2 1/2 msk Mjöl

Vispa ihop och koka upp allt och låt småkoka ett par minuter så att det tjocknar.
Häll över kycklingen & osten.
In i ugnen 225 grader i ca 15-20 min.

Riv parmesan och servera till pasta eller ris.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.