2.5 dl vegetabilisk mjölk
2 ägg
1 dl bovetemjöl
2 krm äkta vaniljpulver
0.5 msk fiberhusk
1 krm Himalayasalt
1. Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt ägg och mjölk, blanda tills det är klumpfritt.
2. Låt stå och dra i 10 min så fiberhusken gör sin verkan och smeten blir tjockare.
3. Hetta upp en stekpanna (helst gjutjärn) innan du börjar steka. Ta en klick kokosfett i pannan och häll i ca 1 dl smet och gör en fin stor cirkel av pannkakan. Stek någon minut på medeltemperatur på varje sida tills pannkakan har fått en fin färg.
4. Servers ihop med nyttig hemmagjord sylt!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk