Glutenfria kardemummakakor med mandel

Ingredienser

100 g rumsvarmt smör
1/2 dl rårörsocker
2 msk honung
3 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
2 tsk kardemumma
1 tsk vaniljpulver

Till garnering
ca 20 mandlar

Gör så här

Sätt ugnen på 180°C.

Blanda smör, rårörsocker och honung. Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, kardemumma och vanilj.

Forma till pingisstora bollar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. Tryck i en mandel i mitten av varje kaka.

Grädda i cirka 15 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.