100 g rumsvarmt smör
1/2 dl rårörsocker
2 msk honung
3 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
2 tsk kardemumma
1 tsk vaniljpulver
Till garnering
ca 20 mandlar
Sätt ugnen på 180°C.
Blanda smör, rårörsocker och honung. Tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, kardemumma och vanilj.
Forma till pingisstora bollar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper. Tryck i en mandel i mitten av varje kaka.
Grädda i cirka 15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk