Placeholder

Gluten, mjölk och äggfri sockerkaka i form eller långpanna

Ingredienser

KAKA:

3 dl mjöl
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
½ dl olja
2 msk citronsaft 
(3 msk kakao)

GLASYR - Till kärleksmums

6 msk laktosfritt margarin
2 msk kakao
3-4 msk kallt kaffeflorsocker
ca 4 dl kokos

Gör så här

KAKA:

Blanda de torra ingredienserna i en bunke, tillsätt olja och vatten rör till en jämn smet.

Häll i en bröad form (bröa ev med kokos) eller häll i en långpanna med bakplåts papper.

Grädda i 175 grader i ca 20 min till kakan är torr.

GLASYR - Till kärleksmums

Blanda glasyren och bred på kakan medan den är varm. Strö på kokos.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.