Fusk-bearnaisesås

Ingredienser

2dl Arla Köket Minifraiche 5 %

2st Äggula

1st Grönsaksbuljongtärning, 1 msk vid flytande buljong

1mskDragon

1krmSvartpeppar

Gör så här

Koka upp creme fraichen tillsammans med buljongen
och låt småkoka någon minut så att buljonger löser sig.

Tag av plattan och rör ned äggulorna och tillsätt dragon och ev. övriga kryddor.

Klart att servera!

Man kan även välja att strunta i äggen.
Men jag personligen har minst 1 äggula.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.