30 g mörk blockchoklad
2 tsk flytande honung
eller ljus sirap
150 g Kesella
100 g färsk eller konserverad
persika eller ananas eller 50/50
1 kiwi
150 g jordgubbar
1. Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Blanda honung eller sirap med chokladen och rör sedan i Kesella, litet i taget. Låt såsen kallna.
2. Skala och kärna ur frukten. Ansa jordgubbarna. Skär ananasen i bitar, persika och kiwi i klyftor och stora jordgubbar i halvor.
3. Fördela såsen på 2 tallrikar och lägg frukten över.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar