Placeholder

Fransk senapskyckling

Ingredienser

1 färsk kyckling, ca 1 kg
3 dl vispgrädde
4 msk fransk ljus senap
1 msk potatismjöl
rivet skal av 0,5 citron
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skär kycklingen i 4 bitar och lägg dem i en smord, ugnssäker form. Blanda vispgrädden med senap, potatismjöl, citronskal, salt och peppar.

3. Häll blandningen över kycklingen och stek i ugn ca 40 minuter.

4. Servera med kokt potatis och en god sallad, gärna med färsk gurka.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.