1 färsk kyckling, ca 1 kg
3 dl vispgrädde
4 msk fransk ljus senap
1 msk potatismjöl
rivet skal av 0,5 citron
0,5 tsk salt
2 krm svartpeppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skär kycklingen i 4 bitar och lägg dem i en smord, ugnssäker form. Blanda vispgrädden med senap, potatismjöl, citronskal, salt och peppar.
3. Häll blandningen över kycklingen och stek i ugn ca 40 minuter.
4. Servera med kokt potatis och en god sallad, gärna med färsk gurka.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria