Placeholder

Fransk senapskyckling med bacon

Ingredienser

Ca 1 kg kycklingdelar,
bröst eller lår
2 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 - 2 msk fransk senap
1 msk färsk hackad dragon
3 dl vitt vin
1 dl grädde
ca 150 g bacon

Gör så här

1. Tina kycklingen om du använder fryst. Torka av köttet.

2. Värm oljan i en panna och bryn kycklingdelarna runtom. Lägg över dem i en gryta och krydda med salt och peppar.

3. Tillsätt senap, vin och dragon. Låt småkoka ca 25 minuter. Tillsätt grädden och låt koka ca 5 minuter.

4. Tärna baconet och knaperstek tärningarna i pannan. Strö dem över kycklingen och servera gröna bönor och ris till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.