Ca 1 kg kycklingdelar,
bröst eller lår
2 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 - 2 msk fransk senap
1 msk färsk hackad dragon
3 dl vitt vin
1 dl grädde
ca 150 g bacon
1. Tina kycklingen om du använder fryst. Torka av köttet.
2. Värm oljan i en panna och bryn kycklingdelarna runtom. Lägg över dem i en gryta och krydda med salt och peppar.
3. Tillsätt senap, vin och dragon. Låt småkoka ca 25 minuter. Tillsätt grädden och låt koka ca 5 minuter.
4. Tärna baconet och knaperstek tärningarna i pannan. Strö dem över kycklingen och servera gröna bönor och ris till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria