Placeholder

Fläskfilé med skinka och svamp

Ingredienser

800 g fläskfilé
6 tomater
175 g rökt skinka
1 burk champinjoner, 400 g
3 dl vispgrädde
3 dl köttsky
ostskivor
grillkrydda

Gör så här

1. Skiva och stek tomaterna. Skär skinkan i små bitar och stek även den. Champinjonerna ska också stekas. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor och krydda med grillkrydda. Bryn på båda sidor i stekpannan. Vispa ur med litet vatten och spara skyn.

2. Lägg tomater, fläskfilé, skinka och svamp i en smord, ugnsfast form. Slå över ca 3 dl köttsky och grädden. Täck med ostskivor. Gratinera i 225 - 250 grader ca 30 minuter.

3. Servera med ris och en god sallad.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.