Placeholder

Fläskfilé med mascarpone och mango chutney

Ingredienser

2 fläskfiléer
250 g mascarpone
2 grönsaksbuljongtärningar
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
2 tsk sambal oelek
1 dl mango chutney
1 röd paprika
salt
peppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skär fläskfilén i skivor, salta och peppra och stek dem i smör. Lägg över i en ugnsfast form.

3. Vispa samman alla ingredienser till såsen i en kastrull och låt allt koka ihop. Smaka av med salt och peppar.

4. Skär paprikan i bitar och lägg den över filén i formen. Häll över såsen och ställ in i ugnen ca 40 minuter. Servera med ris och sallad.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.