600 g fläskfilé
300 g färska champinjoner
75 g ädelost
2 dl vispgrädde
2 dl crème fraîche
1 dl persilja
2 tsk kinesisk soya
1. Skiva och stek champinjonerna. Lägg dem i en ugnstålig form. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skiva köttet och lägg på svampen.
3. Gör en sås av ädelost, grädde, crème fraîche och soya. Koka tills osten smält, tillsätt persilja och häll såsen över köttet och svampen.
4. Ställ formen i ugnen ca 20 minuter. Ta ut formen och vänd på köttet. Sätt in formen igen ca 20 minuter till. Strö över färsk persilja.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng