400 g fläskfilé, skuren i skivor
2 skivade gula lökar
2 rivna äpplen
2 skivade tomater
1 - 2 msk curry
4 vitlöksklyftor
3 msk olja
2 msk kinesisk soya
2 msk mango chutney
2 dl vatten + 1 buljongtärning
1 dl vispgrädde
1. Fräs löken lätt i olja tillsammans med curry och pressad vitlök. Såsen ska vara ganska stark, så minst 1 msk curry behövs - frukten dövar också en del av kryddsmaken.
2. Tillsätt äpple, bananer, soya, mango chutney och buljong och låt det småputtra under lock ca 10 minuter.
3. Bryn köttet, tillsätt det till såsen och låt koka 3 - 4 minuter. Slå i vispgrädden och smaka av.
4. Servera med kokt ris och mer mango chutney.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria