Författare: Åse Portioner: 8 1x
INGREDIENSER
8 personer
2 stycken fläskfiléer eller 1 kilo kycklingfilé
2 paket bacon
2 burkar cantadou vitlök
Champinjoner (200 g ca)
Salt, peppar, en skvätt soja
Smör
5 dl creme fraiche
2 dl grädde
INSTRUKTIONER
Putsa och skiva fläskfilén, stek i smör så den får fin färg. Lägg över filén i form. Stek strimlad bacon till fin färg. Skiva champinjonerna och lägg sedan champinjonerna och baconet ovanpå fläskfilén. Koka upp creme fraiche, grädde och cantadou och smaka av med salt, peppar och soja! Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…