Fläskfilé eller kycklingfilé i krämig vitlökssås

Ingredienser

Författare: Åse Portioner: 8 1x
INGREDIENSER

8 personer

2 stycken fläskfiléer eller 1 kilo kycklingfilé
2 paket bacon
2 burkar cantadou vitlök
Champinjoner (200 g ca)
Salt, peppar, en skvätt soja
Smör
5 dl creme fraiche
2 dl grädde

Gör så här

INSTRUKTIONER

Putsa och skiva fläskfilén, stek i smör så den får fin färg. Lägg över filén i form. Stek strimlad bacon till fin färg. Skiva champinjonerna och lägg sedan champinjonerna och baconet ovanpå fläskfilén. Koka upp creme fraiche, grädde och cantadou och smaka av med salt, peppar och soja! Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.