800 g fläskfilé
4 msk chilisås
1,5 msk ljus, fransk senap
4 krm svartpeppar
2 krossade vitlöksklyftor
4 tsk dragon
väldigt litet cayenne
Sås:
6 dl crème fraîche
eller vispgrädde
1,5 msk kinesisk soya
4 msk sherry
1. Skär köttet i cm-tjocka skivor. Bryn det och ta upp det ur stekpannan. Koka upp crème fraîche eller vispgrädde och smaksätt med övriga ingredienser.
2. Lägg i köttet i såsen och låt puttra 45 minuter. Servera med kokt ris eller kokt potatis samt haricots verts.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk