Författare: åse falkman fredrikson
6 fjärilskotletter
150 g champinjoner
4 dl creme fraiche
3 dl grädde
5 msk dijonsenap (börja med mindre och smaka av först)
3 tsk torkad dragon
lite tamarisoja, salt, svartpeppar
kokosolja och smör att steka i.
Tillbehör
1 knippe sparris
1/2 rödlök
1 msk kokosolja
1/2 msk rödvinsvinäger
50 g feta
salt, svartpeppar
INSTRUKTIONER
Sätt ugnen på 200 gr.
Salta och peppra kotletterna på båda sidorna och bryn i kokosolja (utan smak) och smör.
Lägg över i ugnsform. Stek champinjonerna i samma panna, lägg ovanpå köttet.
Vispa ihop ingredienserna till såsen, häll såsen över.
Sätt in i ugnen i ca 25 minuter.
Finhacka rödlöken och bryt av den hårdaste delen av sparrisen och fräs i kokosolja på låg värme tills sparrisen blivit lagom mjuk. Lägg upp och blanda med lite rödvinsvinäger, salt och peppar. Smula fetaosten ovanpå.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
Limoncello & Tonic
Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…