Fiskgratäng i paprikasås

Ingredienser

4 portioner
800 gr torskfilé
3 dl matlagningsgrädde
4 msk ajvar relish, valfri styrka
1 pressad vitlöksklyfta
3 msk hackad dill
2 dl riven ost
salt
citronpeppar

Gör så här

Gör så här:
Låt torsken tina så mycket du hinner, så den värsta vätskan försvinner. Lägg filéerna i en ugnsfast form och salta.

Blanda matlagningsgrädde, ajvar relish, vitlök och dill, salta och peppra och häll blandningen över fisken. Strö över osten och gratinera i 200 grader i ca 25 minuter.

Servera med kokt potatis och grönsaker.

För er Viktväktare:

Mitt WW: Grön 5, Blå 3, Lila 3 per portion om man använder 4%-ig matlagningsgrädde och 12%-ig ost. Lägg till SP för potatisen.

SmartPoints Flex: 3 SP Flex per portion om man använder 4%-ig matlagningsgrädde och 12%-ig ost. Lägg till SP för potatisen.

SmartPoints: 5 SP per portion om man använder 4%-ig matlagningsgrädde och 12%-ig ost. Lägg till SP för potatisen.

Recept – Martin Jikita, bild – Marlene Rindå Jikita

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.