Fisk med rotfrukter, skaldjurssås och ångade sparrisbroccoli

Ingredienser

?
Torsk eller annan vit fisk
Sjöpungsfond
Vitt vin
Salt
Turbopeppar
Rotselleri
Morot
Schalottenlök
Smör
Grädde
Skaldjursfond
Hackad färsk dill
Citrondill

Gör så här

???‍?
Sätt ugnen på 175°.

Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta, peppra och lägg ett lager citrondill.

Skala selleri, morot och lök. Tärna rotfrukterna och hacka löken, fräs i smör i en kastrull. Tillsätt grädde, en skvätt vin, skaldjursfond, sjöpungsfond och låt koka ca 5 min.

Häll såsen över fisken. Tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
?️?️

Om du uppskattar detta receptet skulle jag bli superglad om du,

Följer @the.real.cg.lagar.mat på Instagram ✨

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.