250 g torskfilé
2 dl vatten
1 fiskbuljongtärning
1 msk vetemjöl
1 dl mjölk
150 g purjolök
salt
peppar
1 hårdkokt ägg
1. Koka upp vatten och buljongtärning i en traktörpanna. Tärna fisken, hacka purjolöken och lägg ned det i buljongen. Låt sjuda några minuter så att fisken blir vit och fast. Ta upp fisken med en hålslev och lägg åt sidan på ett fat.
2. Vispa ihop vetemjöl och mjölk och rör ned det i buljongen. Koka ihop till önskad konsistens och smaka av.
3. Lägg fisken i såsen och låt allt bli varmt. Hacka ägget och strö det över vid serveringen.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar