Ca 400 g djupfryst fisk
salt
vitpeppar
1 burk hela tomater i juice
2 påsar hollandaisesås
2 dl riven ost, gärna stark
paprikapulver
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg fiskblocket i en ugnssäker form. Salta och peppra. Täck fisken med aluminiumfolie och ställ in formen i ugnen 20 minuter.
3. Gör såsen enligt anvisning och späd med 0,5 dl fiskspad. Ta från värmen och tillsätt riven ost.
4. Lägg tomaterna runt fisken och häll hälften av juicen över. Häll såsen över och pudra över med paprikapulver. Höj ugnsvärmen till 250 grader och ställ in formen 5 - 7 minuter.
5. Servera med kokt potatis och grönsaker.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng