Placeholder

Fisk i ugn med hollandaisesås

Ingredienser

Ca 400 g djupfryst fisk
salt
vitpeppar
1 burk hela tomater i juice
2 påsar hollandaisesås
2 dl riven ost, gärna stark
paprikapulver

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Lägg fiskblocket i en ugnssäker form. Salta och peppra. Täck fisken med aluminiumfolie och ställ in formen i ugnen 20 minuter.

3. Gör såsen enligt anvisning och späd med 0,5 dl fiskspad. Ta från värmen och tillsätt riven ost.

4. Lägg tomaterna runt fisken och häll hälften av juicen över. Häll såsen över och pudra över med paprikapulver. Höj ugnsvärmen till 250 grader och ställ in formen 5 - 7 minuter.

5. Servera med kokt potatis och grönsaker.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.