2 Ägg
100 g Smält Margarin
4 dl Mjölk
3 dl Vetemjöl
1/2 tsk salt
1 dl Kallt Vatten
Vispa äggen och blanda i hälften av mjölken. Blanda i omväxlande mjöl och smält margarin. Blanda i resten av mjölken och blanda i saltet. Låt stå en stund att svälla. Strax innan gräddning blanda i det kalla vattnet.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Belgiska våfflor med gurkmeja
Mixa eller mortla alla kryddor fint. Mixa havregryn till mjöl, tillsätt resten av ingredienserna och…
Kanelbullevåfflor Dante Zia
SÅ LAGAR DU Börja med att göra fyllningen. Tvätta händerna och jobba därefter ihop smör,…
Vegan våfflor
Tillagning Blanda mjöl med bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör i vatten och…
Vegan våfflor
Tillagning 1. Blanda vetemjöl, salt, socker och bakpulver i en bunke. Häll över hälften av…
Våfflor ww
Vispa alla ingredienser förutom smör väl i en bunke. Värm ditt våffeljärn och pensla det…
Veganvåfflor
Tillagning Blanda mjöl med bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör i vatten och…
Våffla
Blanda torrvarorna i en bunke, vispa ner vatten ,vispa till en fast klumfri smet, tillsätt…
Våfflor
https://www.foodfolder.se/homemade-stockholm/frasvafflor/
Skurna lövkakor
Skurna