8st: 4dl mjöl, 2tsk vaniljsocker, 0,5tsk bakpulver, 0,5tsk salt, 2,5dl vatten, 2,5dl mjölk, 100gr smör- precis innan du gräddar våfflorna
Blanda torrvarorna i en bunke, vispa ner vatten ,vispa till en fast klumfri smet, tillsätt mjölken och vispa till en slät smet, plasta bunken och låt stå över natten, eller några timmar innan du ska grädda våfflorna, smält smöret och vispa ner i smeten, pensla järnet innan du gräddar första lagen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Belgiska våfflor med gurkmeja
Mixa eller mortla alla kryddor fint. Mixa havregryn till mjöl, tillsätt resten av ingredienserna och…
Kanelbullevåfflor Dante Zia
SÅ LAGAR DU Börja med att göra fyllningen. Tvätta händerna och jobba därefter ihop smör,…
Vegan våfflor
Tillagning Blanda mjöl med bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör i vatten och…
Vegan våfflor
Tillagning 1. Blanda vetemjöl, salt, socker och bakpulver i en bunke. Häll över hälften av…
Våfflor ww
Vispa alla ingredienser förutom smör väl i en bunke. Värm ditt våffeljärn och pensla det…
Veganvåfflor
Tillagning Blanda mjöl med bakpulver, salt och vaniljsocker i en bunke. Rör i vatten och…
Våfflor
https://www.foodfolder.se/homemade-stockholm/frasvafflor/
Pariservåffla
1. Blanda ingredienserna till degen till en smidig deg. Lägg i plast i kylen minst…
Skurna lövkakor
Skurna