200 g svamp
1 hackad gul lök
2 äpplen i bitar
2 msk smör
600 g falukorv
ditt eget potatismos
Till servering:
300 g rödkål på burk
1. Gör ett gott potatismos.
2. Dela svampen i småbitar och stek dem, lök och äpple i smör. Skiva och stek korven. Värm kålen och servera korven med mos, rödkål, äppelfräs och senap.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Korv stroganoff extra allt
En lyxigare variant på vardagsklassikern korv stroganoff med kryddig kabanoss, färska söta tomater och saltgurka…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk