4 kycklingfiléer
salt
peppar
Glaze:
skal och saft av 1 citron
1 kruka timjan
2 msk flytande honung
2 msk olivolja
1. Skär varje kycklingfilé i två bitar. Häll glazen i en stekpanna och stek kycklingen i glazen. Salta och peppra efter smak.
2. Häll bort vätskan när kycklingen är genomstekt och bryn till fin färg. Servera gärna filén med en potatiskaka.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krispig kycklingschnitzel med citronpasta
Mycket gott! Man behöver dra på mer kryddning i såsen. Dela kycklinfiléerna till fyra tunna…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria