Biffwok med ostronsås
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter
250 g äggnudlar
500 g rostbiff
250 g broccoli
1 röd paprika
250 g champinjoner
150 g vitkål
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 dl ostronsås
neutral olja till stekning
svartpeppar
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning.
Skär rostbiff i strimlor. Skär broccoli, paprika, svamp i mindre bitar. Strimla vitkålen. Skala lök och vitlök. Skiva löken och finhacka vitlöken. Hetta upp en panna med olja och bryn köttet i omgångar och ställ åt sidan. Fräs broccoli i några minuter, lägg paprika, champinjoner, vitkål, lök och vitlök och woka i några minuter. Lägg i köttet och häll på ostronsåsen och tillsätt peppar. Blanda ner de kokta nudlarna och blanda runt. Servera.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng