Biffwok med ostronsås

Ingredienser

Biffwok med ostronsås
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter
250 g äggnudlar
500 g rostbiff
250 g broccoli
1 röd paprika
250 g champinjoner
150 g vitkål
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 dl ostronsås
neutral olja till stekning
svartpeppar

Gör så här

Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning.
Skär rostbiff i strimlor. Skär broccoli, paprika, svamp i mindre bitar. Strimla vitkålen. Skala lök och vitlök. Skiva löken och finhacka vitlöken. Hetta upp en panna med olja och bryn köttet i omgångar och ställ åt sidan. Fräs broccoli i några minuter, lägg paprika, champinjoner, vitkål, lök och vitlök och woka i några minuter. Lägg i köttet och häll på ostronsåsen och tillsätt peppar. Blanda ner de kokta nudlarna och blanda runt. Servera.

Betyg (3 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.