Biffwok med ostronsås
4 portioner
Tillagningstid ca 30 minuter
250 g äggnudlar
500 g rostbiff
250 g broccoli
1 röd paprika
250 g champinjoner
150 g vitkål
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 dl ostronsås
neutral olja till stekning
svartpeppar
Koka nudlarna enligt förpackningens anvisning.
Skär rostbiff i strimlor. Skär broccoli, paprika, svamp i mindre bitar. Strimla vitkålen. Skala lök och vitlök. Skiva löken och finhacka vitlöken. Hetta upp en panna med olja och bryn köttet i omgångar och ställ åt sidan. Fräs broccoli i några minuter, lägg paprika, champinjoner, vitkål, lök och vitlök och woka i några minuter. Lägg i köttet och häll på ostronsåsen och tillsätt peppar. Blanda ner de kokta nudlarna och blanda runt. Servera.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria