2 ägg
250 g växtbaserad glutenfri mjölk (t.ex. mandel, ris eller havre)
40 g havremjöl
40 g majsmjöl
25 g rismjöl
0,5 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 tsk vaniljsocker
kokosolja av bra kvalitet till stekning
Väg upp och blanda alla torra ingredienser i en bunke. Blanda. Häll i mjölk och vispa snabbt ihop till en smet. Knäck i äggen och blanda väl. Låt smeten svälla över natten.
Använd en vanlig plättlagg och stek i kokosolja. Njut!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng