1 Älgfile ca 800 g
1 msk grönpeppar (i lag)
3 dl Vispgrädde
1 msk soja
Salt
Peppar
1) Putsa filen och skär i ca 3 cm tjocka skivor.
2) Stek dem i en stekpanna med smör så att de får fin färg på båda sidor.
3) Ta upp på ett fat.
4) Hacka grönpeppar grovt.
5) Häll grädde och grönpeppar i stepannan och smaka av med soja, salt och peppar.
6) Lägg i köttskivorna och låt puttra tills de är genomstekta.
Servera med Potatisgratäng.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar