Älgfilé med grönpepparsås – 4 personer

Ingredienser

1 Älgfile ca 800 g
1 msk grönpeppar (i lag)
3 dl Vispgrädde
1 msk soja
Salt
Peppar

Gör så här

1) Putsa filen och skär i ca 3 cm tjocka skivor.

2) Stek dem i en stekpanna med smör så att de får fin färg på båda sidor.

3) Ta upp på ett fat.

4) Hacka grönpeppar grovt.

5) Häll grädde och grönpeppar i stepannan och smaka av med soja, salt och peppar.

6) Lägg i köttskivorna och låt puttra tills de är genomstekta.

Servera med Potatisgratäng.

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.